Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

01.07.2023 - 31.12.2023

Expeditie Rivierenhof

Tickets:

Vanaf 3/5 kun je het boekje reserveren. Ophalen kan vanaf 1/7.
€6,5

Organisator: Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Locatie: Infopunt domeinwacht

In het Rivierenhof is er zoveel te ontdekken! Om het jou gemakkelijk te maken is er nu Expeditie Rivierenhof: een prachtig doe-boek dat je helpt om alle leuke, uitdagende mooie en interessante plekjes te leren kennen. Doe-opdrachten, spelletjes, weetjes, raadsels en tips voor groot en klein maken je bezoek aan het park zo’n geweldige ervaring dat je zeker nog een keer wil terugkomen! Het doe-boek is fijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor een deel opdrachten moet je schrijven, dit kan vanaf 7-8 jaar.

Het doe-boek Expeditie Rivierenhof is vanaf 1 juli tot en met 31 december te koop aan het infopunt domeinwacht (Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne, T 03 360 52 18). Vanaf 3/5 kun je jouw exemplaar al online reserveren om er op 1 juli meteen in te kunnen vliegen. Een doe-boek kost 6,5 euro. Je kan met je doe-boek op expeditie gaan tijdens de openingsuren van het park (06.30-22.30 uur).

Els en haar gezin hebben de expeditie alvast uitgetest. Lees hun verslag en ga vanaf 1 juli zelf op pad.

Deel deze activiteit:

TIP #94

Om ter meeste pluimstaarten spotten

100 jaar Rivierenhof,
100 unieke ervaringen

100 tips om uit te testen in het Rivierenhof. Waar wacht je nog op?

Bekijk de 100 tips   ›

Rivierenhof – Parkgeheimen:

Dit boek wil de geest van honderd jaar parkgeschiedenis vatten, in foto’s van vroeger en nu, en in verhalen. Het is een ode aan de grote en kleine dingen, en aan de mensen die het park maakten en maken tot wat het vandaag is.

Meer info   ›

Een eeuw geschiedenis

We vieren 100 jaar Rivierenhof maar wist je dat het verhaal van het domein al veel verder terug gaat? Van boerderij naar lusthof en buitenverblijf tot park. Ontdek de rijke geschiedenis van het Rivierenhof.

Meer info   ›