Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

25.11.2023

Shine a light

Tickets:

Gratis

Organisator: Erik van Espen
Locatie: Spiegelvijver voor kasteel Rivierenhof

Iedereen is welkom op 25 november voor Shine a Light in het Rivierenhof. Je kan doorlopend tussen 18.30 en 21.30 uur op de Spiegelvijver een bootje te water te laten voor een dierbare die je bent verloren. De honderden lichtjes bieden de gelegenheid om iedereen die gemist wordt te herdenken, op ieders eigen manier.

Bootjes en kaarsjes worden gratis voorzien zolang de voorraad strekt. Je kan deze ter plaatse decoreren met een persoonlijke boodschap. Als de bootjes op zijn, kun je nog komen kijken naar de vele lichtjes op het water.

Laat samen als groep of familie 1 bootje op het water voor je dierbare(n) zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om een bootje te water te laten. Je kan geen bootjes reserveren.

Na afloop kan je je opwarmen bij een warme drank en zoetigheid en nog even na genieten van de prachtige lichtjes.

Deel deze activiteit:

TIP #3

Een kiekje komen nemen

100 jaar Rivierenhof,
100 unieke ervaringen

100 tips om uit te testen in het Rivierenhof. Waar wacht je nog op?

Bekijk de 100 tips   ›

Rivierenhof – Parkgeheimen:

Dit boek wil de geest van honderd jaar parkgeschiedenis vatten, in foto’s van vroeger en nu, en in verhalen. Het is een ode aan de grote en kleine dingen, en aan de mensen die het park maakten en maken tot wat het vandaag is.

Meer info   ›

Een eeuw geschiedenis

We vieren 100 jaar Rivierenhof maar wist je dat het verhaal van het domein al veel verder terug gaat? Van boerderij naar lusthof en buitenverblijf tot park. Ontdek de rijke geschiedenis van het Rivierenhof.

Meer info   ›