Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

Fotowedstrijd ‘Park van mijn dromen’

Doe mee aan de fotowedstrijd ‘Park van mijn dromen’ en maak kans op park-tastische prijzen!

Foto’s die ons doen wegdromen… Een bezoek aan het Rivierenhof levert niet alleen leuke herinneringen op, maar vaak ook verbluffend mooie beelden! Heb je een mooie foto gemaakt tijdens jouw wandel of fietstocht? Of ga je binnenkort op pad door het park? Stuur dan zeker je mooiste exemplaren in voor onze fotowedstrijd! Er vallen niet alleen eeuwige roem, maar ook fenomenale prijzen te winnen… Hoe meer Rivierenhof, hoe beter!

Deelnemen kan t/m 12 augustus 2023 door één of meerdere foto’s in te sturen. Maak kans op een ontbijt voor 2 personen bij Kasteel Rivierenhof, tickets voor De Grote Schijn of een goed gevulde Rivierenhof-goodiebag! De winnaars worden bekend gemaakt vanaf 22 augustus 2023.

 

Voorwaarden:

  • Er worden 5 categorieën voorzien: flora en fauna, landschap, bezoekers, gebouwen en vrij onderwerp.
  • De foto’s dienen herkenbaar in het Rivierenhof te zijn genomen.
  • Maximum 3 foto’s per categorie per deelnemer.
  • De ingezonden foto’s moeten tussen 12 mei 2022 (maximaal een jaar voor de start van de wedstrijd) en 12 augustus 2023 gemaakt zijn.
  • Tijdens het uploaden mogen de foto’s een maximale resolutie hebben van 1920×1080, en een bestandsgrootte hebben van maximaal 5MB per foto, en doorgestuurd worden in jpg-formaat. De winnaars kan gevraagd worden om achteraf de foto in een grotere bestandsgrootte door te sturen.
  • Indien er personen herkenbaar op jouw foto’s staan heb je hen uitdrukkelijk toestemming gevraagd en heb je het invulformulier ‘goedkeuring portretrecht’ schriftelijk laten invullen.
  • Inzenden t/m 12 augustus 2023 via www.100jaarrivierenhof.be
  • De jury kiest per categorie 3 winnaars!
  • Foto’s worden mogelijk tentoongesteld in de galerij van het Rivierenhof en gepubliceerd via kanalen van provincie Antwerpen.

Bekijk het complete wedstrijdreglement

Lukt het je niet om een foto op te laden, mail dan naar renee.beerens@provincieantwerpen.be

*Disclaimer: Door jouw deelname worden de opgegeven persoonsgegevens verwerkt door provincie Antwerpen met als doel de winnaars van de wedstrijd ‘Park van mijn dromen’2023 op de hoogte te brengen. Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen we jou deze toesturen op het verkregen e-mail adres. De provincie Antwerpen verwerkt je persoonsgegevens conform de toepasselijke wetgeving inzake privacy. Je hebt o.a. het recht om je persoonsgegevens te raadplegen, verwijderen, wijzigen,... Voor meer informatie raadpleeg onze privacy verklaring.

Rivierenhof – Parkgeheimen:

Dit boek wil de geest van honderd jaar parkgeschiedenis vatten, in foto’s van vroeger en nu, en in verhalen. Het is een ode aan de grote en kleine dingen, en aan de mensen die het park maakten en maken tot wat het vandaag is.

Meer info   ›

Een eeuw geschiedenis

We vieren 100 jaar Rivierenhof maar wist je dat het verhaal van het domein al veel verder terug gaat? Van boerderij naar lusthof en buitenverblijf tot park. Ontdek de rijke geschiedenis van het Rivierenhof.

Meer info   ›

TIP #92

Dubbelchecken of kabouters echt bestaan

100 jaar Rivierenhof,
100 unieke ervaringen

100 tips om uit te testen in het Rivierenhof. Waar wacht je nog op?

Bekijk de 100 tips   ›