Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

Haal het Rivierenhof in huis
Rivierenhof – Parkgeheimen

Meer dan 100 jaar parkgeschiedenis in verhalen en foto’s

Wist je dat het niet veel heeft gescheeld of het stadion van voetbalclub Antwerp had in het Rivierenhof gelegen? Of dat het kasteel ooit een hotel was en het eerste openluchttheater op een andere locatie in het park lag? Deze en nog veel meer parkgeheimen delen we met jou in het boek ‘Rivierenhof - Parkgeheimen’. Het boek wil de geest van honderd jaar parkgeschiedenis vatten, in foto’s van vroeger en nu, en in verhalen. Het is een ode aan de grote en kleine dingen, en aan de mensen die het park maakten en maken tot wat het vandaag is.

Wil je meer weten over de rijke geschiedenis van het Rivierenhof en het Sterckshof? Ben je benieuwd hoe het Rivierenhof de laatste 100 jaar als park evolueerde? Of hoe het openluchttheater er kwam? Het boek Parkgeheimen vertelt je er alles over, en nog veel meer.

Bestel het boek   ›

Je kan je bestelling ophalen bij infopunt domeinwacht:
Infopunt domeinwacht Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne
Openingsuren: 9-18 uur
rivierenhof@provincieantwerpen.be
T 03 360 52 18

Benieuwd naar de inhoud? Piep al eens in het boek.

Een eeuw geschiedenis

We vieren 100 jaar Rivierenhof maar wist je dat het verhaal van het domein al veel verder terug gaat? Van boerderij naar lusthof en buitenverblijf tot park. Ontdek de rijke geschiedenis van het Rivierenhof.

Meer info   ›